Delivery4u

Πώς να βρω ποιο είναι το καλό σουβλατζίδικο;

Αλλάζεις γειτονιά και θες να βρεις καλό σουβλατζίδικο. Περνάς υπαρξιακές κρίσεις και λες: Πρέπει να βρω το καλό σουβλάκι, τι τρώω μέχρι τώρα;

Αν θες κάτι τέτοιο πρέπει να ακολουθήσεις απαραιτήτως μερικά βήματα.

  1. Παρακολουθείς συστηματικά τα 10-15 σουβλατζίδικα της γειτονιάς σου. Στην επόμενη φάση προκρίνονται αυτά που είναι πεντακάθαρα. Τόσο στον χώρο όσο και στο προσωπικό. Όσα δεν είναι, είναι γι αυτούς που τους αρέσουν τα βρώμικα και ανθυγιεινά. Αδιαφορείς για βρώμικα σουβλατζίδικα κι ας είναι το σουβλάκι τους τούμπανο.
  2. Στα 10 που έχουν προκριθεί παρατηρείς ποια ψήνουν πολύ καλά το κρέας στο 80% των ωρών λειτουργίας τους-εξαιρούνται οι ώρες που παίζει ο Ολυμπιακός στο  τσάμπιονς ληγκ.
  3. Στα 7 που έχουν προκριθεί βλέπεις σε ποια ο ψήστης κόβει το γύρο με την μαχαίρα (αφού την ακονίσει καλά) σε λεπτές φλοίδες. Υπάρχουν πράγματι και κάποιοι μεν που παρ’ όλο που χρησιμοποιούν κουρευτικές του γύρου μηχανές το κάνουν τόσο προσεκτικά που επιτυχαίνουν να κόψουν λεπτοκομμένες φλοίδες, αλλά αυτοί είναι τόσο λίγοι που τους προσπερνάμε- εμείς με πολύ προσοχή όμως στις προτάσεις μας θα περιλάβουμε και τέτοια μαγαζιά αν διαπιστώσουμε όμως ότι κόβουν σωστά το κρέας.
  4. Φτάσαμε στα 5. Τώρα θα μπούμε με θάρρος στο κάθε ένα από αυτά και θα παραγγείλουμε σουβλάκι με κρέας ή γύρο αλλά μόνο με ντομάτα και λίγο αλάτι. Για να ξεχωρίσουμε την ποιότητα του κρέατος χωρίς τζατζίκι που καλύπτει με την έντονη γεύση του και πατάτες που αλλοιώνουν την γεύση.  Από  αυτά που δεν  μας προκάλεσαν το βράδυ στομαχικές ενοχλήσεις, επιλέγουμε όσα ήταν τα πιο εύγευστα.
  5. Φτάσαμε στον μεγάλο τελικό με 2 μαγαζιά. Σε αυτά υπολογίζουμε το κόστος ανά 100 γρ σούβλακα, ποιος βάζει περισσότερο κρέας αντί πατάτες, ποιος το ξεχειλίζει, ποιος το δίνει πιο περιποιημένο.
  6. Να που βρήκες το τέλειο σουβλατζίδικο.

© 2018. Net advertising MP IKE. All Rights Reserved.